Hotel

Sevenster

Heerlijk uitslapen in het hartje van Delden

Wij zijn op maandag gesloten met ons restaurant.

Op maandag kunt U inchecken vanaf 17.00 uur t/m 19.00 uur. Komt deze tijd u niet uit? Neem dan even contact op met ons, 074 3761391. De andere dagen bent u al vanaf 14.00 uur welkom.

U kunt rechtstreeks via onze site uw kamer boeken, dan heeft u een voordeliger prijs dan dat u via een andere site boekt.

Er zijn 5 kamers met eigen douche en toilet op de 1ste verdieping boven het restaurant. Deze gerenoveerde kamer hebben 2 boxspring bedden, nachtkastjes met verlichting, tafel/bureau met 2 stoelen, kleding kast, een smart TV en een waterkoker.

In de Dependance, een huisje direct naast het restaurant, heeft 8 kamers. Deze eenvoudige kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Per verdieping is er 1 douche en 1 toilet, deze moet dus gedeeld worden met andere gasten. Het zijn eenvoudige kamers met een eigen wastafel, 2 boxspring bedden, nachtkastje met verlichting en TV, kledingkast en een kleine tafel/bureau met 1 of 2 stoelen. De Dependance is uitermate geschikt voor grote groepen/familie weekenden. Maar kamers kunnen ook apart geboekt worden.

In de ochtend serveren wij een heerlijk ontbijt met verse koffie.

Draadloos internet is gratis aanwezig in het restaurant en alle hotelkamers.

We bieden ook 2 hotel-arrangementen aan:

Delden Arrangement

3 dagen, 2 overnachtingen

2 x ontbijt, 2 x 3-gangen keuzemenu

Aankomst: elke dag na 14.00 uur (niet op zaterdag, zondag en maandag).

Ontvangst met koffie en eigengemaakte appeltaart.

Vertrek: na het ontbijt

Hap & Trap Arrangement

3 dagen, 2 overnachtingen

2 x ontbijt, 1 x 3-gangen keuzemenu

Deelname aan Happen en Trappen.

(boekbaar van maart t/m oktober)

Aankomst: na 14.00 uur. (niet op zaterdag, zondag en maandag)

Ontvangst met koffie en eigengemaakte appeltaart.

Vertrek: na het ontbijt.

Kamer 3 van de Sevenster, Hotel Sevenster
Lekker ontbijten bij de Sevenster, Sevenster
Tafel Sevenster , Hotel Sevenster
Kamer 5 van de Sevenster , Sevenster
Bar Sevenster, Sevenster
Luxe kamer, Sevenster

Luxe kamer met uitzicht en eigen badkamer

Ruime kamer met gerenoveerde douche en toilet boven het restaurant. U heeft een prachtig mooi uitzicht op de Oude Blasius kerk.

Gerenoveerde ruime kamer met eigen douche en toilet op de 1e etage boven het restaurant, heeft twee boxspringbedden, nachtkastjes met verlichting, tafel/bureau met twee stoelen, kledingkast, een smart-tv en een waterkoker.

Reserveer kamer
Kamer met uitzicht., Hotel Sevenster

Kamer met eigen badkamer

Kamer met eigen douche en toilet boven het restaurant.

De kamers hebben een eigen douche en toilet, 2 boxspring bedden, nachtkastjes met verlichting, Smart TV, kledingkast, kleine tafel met 2 stoelen en een waterkoker.

Reserveer kamer
Hotelkamer Sevenster, Hotel Sevenster

1 Persoonskamer met eigen badkamer

We hebben 1 eenpersoons kamer boven het restaurant met 1 boxspring bed, nachtkastje met verlichting, Smart TV, kledingkast, bureau met 1 stoel en een eigen douche met toilet.

Reserveer Kamer
Hotelkamer Sevenster, Hotel Sevenster

Kamer met gedeelde douche en toilet

In het huisje, onze dependance, gelijk naast ons restaurant bevinden zich 8 eenvoudige kamers verdeeld over 2 verdiepingen met wastafel, 2 boxspring bedden, nachtkastje met verlichting, TV, kledingkast en een kleine tafel met 2 stoelen. Gedeelde douche en WC per verdieping, per 4 kamers, deze moet u delen met andere gasten. Als u deze kamer boekt vragen wij om rekening te houden met andere gasten zodat iedereen een goed verblijf heeft.

Reserveer Kamer