Hotel

Sevenster

Heerlijk uitslapen in het hartje van Delden

Er zijn 5 kamers op de 1ste verdieping boven het restaurant, met 2 boxspring bedden, nachtkastjes met verlichting, tafel met 2 stoelen, kleding kast, douche, toilet en TV.

In de Dependance, een huisje direct naast het restaurant, heeft 8 kamers. Deze kamers zijn verdeeld over 2 verdiepingen. Dit zijn eenvoudige kamers met een eigen wastafel, 2 boxspring bedden, nachtkastje met verlichting en TV. Kledingkast en een kleine tafel met 2 stoelen.

Per 4 kamers is een toilet en douche op etage. De kamers daar hebben televisie. De Dependance is uitermate geschikt voor grote groepen/familieweekenden. Maar kamers kunnen ook apart geboekt worden.

Draadloos internet is gratis aanwezig in het restaurant en alle hotelkamers

Kamer 3 van de Sevenster, Hotel Sevenster
Lekker ontbijten bij de Sevenster, Sevenster
Tafel Sevenster , Hotel Sevenster
Kamer 5 van de Sevenster , Sevenster
Bar Sevenster, Sevenster
Kamer met uitzicht., Hotel Sevenster

Hotelkamer

4 kamers boven het restaurant. De kamers hebben een eigen douche en toilet, 2 boxspring bedden, nachtkastjes met verlichting, Smart TV, kledingkast, kleine tafel met 2 stoelen en een waterkoker. Voor 1 persoon inclusief een goed ontbijt: € 74,00 en voor 2 personen inclusief een goed ontbijt: € 95,00.

Reserveer Kamer
Hotelkamer Sevenster, Hotel Sevenster

1 Persoonskamer

We hebben 1 eenpersoons kamer met 1 boxspring bed, nachtkastje met verlichting, Smart TV, kledingkast, bureau met 1 stoel en een eigen douche met toilet. 1 persoon inclufief goed ontbijt: € 68,00.

Reserveer Kamer
Hotelkamer Sevenster, Hotel Sevenster

Dependance

8 eenvoudige kamers met wastafel, 2 boxspring bedden, nachtkastje met verlichting, TV, kledingkast en een kleine tafel met 2 stoelen. Gedeelde Douche en WC per verdieping. 1 persoon met ontbijt: € 53,00. 2 Personen met ontbijt: € 73,00.

Reserveer Kamer

Reserveer een Kamer

* Verplichte velden